Posted on 2 Comments

Poziv na predstavu: Sva deca su ista!

Ako ste sutra u Novom Sadu, ne propustite ovo:

Dođite na forum teatar predstavu “Sva deca su ista!” koja se bavi jednim od izazova na koji mogu naići deca sa intelektualnim invaliditetom u procesu inkluzije u sistem redovnog školovanja, i pokušajte da zajedno sa nama rešite problem.
Naši glumci-volonteri su sa velikom pažnjom proteklih dana pripremali ovu predstavu sa ciljem da ukažu na to da smo svi ravnopravni i da, mada postoje prepreke u ostvarivanju te ravnopravnosti, one nisu nepremostive. Na našoj predstavi vi ćete prestati da budete posmatrači iz publike i postati aktivni učesnici promena koje su neophodne.

Predstava počinje 25.11. (četvrtak), u 18h u prostorijama Fakulteta za Evropske pravno-političke studije (Narodnog fronta 53, Novi Sad). Ulaz je slobodan.

Ova predstava je deo projekta “Akademija omladinskog rada” koji realizuje Omladinska Nevladina Organizacija uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Akciju je podržao Fakultet za evropske pravno-političke studije.

Hvala Drvcetu za ovu najavu.

2 thoughts on “Poziv na predstavu: Sva deca su ista!

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Vera Mladjan, Ivana Jovanović. Ivana Jovanović said: Novo na Blagu: Poziv na predstavu: Sva deca su ista! http://goo.gl/fb/HtBTO […]

  2. eto, i ja kasno vidim vest…možda bude repriza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *