Neostvarena želja

Meme by RainDog.

Nemam običaj da želim nešto neostvarivo, takve želje u mojoj glavi nemaju smisla, pa ih ni nema. Volim obične, sitne, ostvarive želje. I onda kad se dovoljno dobro potrudim, ostvarim ih.

Tako ispada da je neostvarena želja ona koju još nisam ostvarila. Ali radim na ostvarenju…

Jedna, ne baš tako sitna, a ni obična, mota mi se ovih meseci po glavi.

Želim zdravo dete.

I želim da verujem da je ostvariva… ne baš tako brzo, to je sigurno… u svakom slučaju, videćemo…

A mogu i toblerone pride...

Pretraživali ste:

  moja neostvarena zelja sastav (427), neostvarena zelja sastav (208), moja neostvarena zelja sastav iz srpskog (163), sastav moja neostvarena zelja (157), sastav o meni (122), o meni sastav (102), moja želja sastav (91), sastav neostvarena zelja (86), tema moja neostvarena želja (79), nesto o meni sastav (56)

21 thoughts on “Neostvarena želja

 1. twinitwin says:

  Pratim na raznim sajtovima odrastanje devojcice koja nije mogla imati vecu srecu nego imati tebe za MAJKU.
  Od srca ti zelim da ti se ispuni svaka zelja na ovom svetu cak i one na koje jos nisi ni pomislila

 2. Jasna says:

  Slažem se sa Goranom, naravno da nije kasno a posebno bi se obradovale ljepotica Vanja i Ana.
  Navijam iz sveg srca za vas…

 3. monarhija says:

  Ivana, mi koji imamo ovakvu decu, blazeni smo! Da nemamo ljubavi, volje, hrabrosti i mudrosti, mi ih ne bi imali. Imali bi ih neki drugi roditelji. Za zdravo dete lako je biti roditelj, ovoj deci, kao sto su nasi, treba mnogo vise od roditelja i to mi jesmo. Meni je cast i radost velika sto Filipa imam ovakvog kakav jeste i najponosnija sam majka na svetu kada hodam ulicom uz njega. Imam i stariju kcerku, koja je, hvala Bogu od onih koje nazivamo zdravima i veruj mi, kada pomislim kako bi to izgledalo da imam dvoje zdrave dece, ne mogu da se zamislim u toj situaciji. Veoma sam zahvalna i srecna sa svojom decom. Budi i ti. Ljubi Vas Violeta.

 4. Ivana says:

  @ Mama Majo, hvala.

  @ monarhiija, zašto misliš da nisam zahvalna i srećna sa svojim detetom? I kako se to kosi sa tim da želim još jedno dete?

 5. monarhija says:

  Daleko od toga da sam tako nesto htela da ti kazem! Treba da imas jos dece i ne jos jedno, nego i vise! O tome ti pricam, da roditelji kao mi imamo ljubavi i radosti za decu i treba da ih imamo sto vise i iskoristimo taj dar da se deci dajemo. Naravno da sam uz tebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *