Posted on 4 Comments

Opet magla

Već par dana je skoro ceo dan magla.

Aerodrom je zatvoren, i na sva zvona trube o tome, jadni ljudi, sede u aerodromskim holovima i kukaju. Komentari su svi tipa “ništa ne znamo, sedimo i čekamo”, “niko nam se nije obratio”, “došli smo autobuskom iz Sarajeva jer je tamo magla, i sad ni odavde ne možemo”. Svi se kao iščuđuju.

Aman ljudi, pogledajte kroz prozor. Zar je prevelika cena to što ćete par sati sedeti u holu, ili možda par dana biti u hotelu o nečijem trošku, ili biste radije da poletite po magli i nikada ne sletite.

Koliko ste svesni opasnosti oko sebe, nekih na koje ne možete da utičete. I koliko se svesno, ili nesvesno, izlažete tim opasnostima, ili se radije povlačite na “sigurno”?

4 thoughts on “Opet magla

  1. kako je tek bilo onom jadniku u onom filmu terminal onda 🙂

  2. JAo, gde me nadje, bila sam u jednom od onih aviona koji je ipak sleteo pre magle.
    Razumem ocaj tih ljudi…razumem i da ne smeju da slete…

  3. Ja sam jednom prilikom tako zbog nekih vremenskih neprilika čekala da avion iz Pariza poleti za Beograd. Moja baba, sa dvoje male dece (ja jedno od dece drugi razred oš, a drugo od 5 godina) potucali smo se po aerodromu, ona se silno nervirala, a mi smo se beskrajno zabavljali vozeći skejt i trčeći po restoranu.

  4. Барем сам једно 150 пута био на аеродрому, и највише ми се свиЏало када полегају Арапи по оним троседима, а јадане буле седе поред њих не смеју да зуцну 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *