Opet magla

Već par dana je skoro ceo dan magla.

Aerodrom je zatvoren, i na sva zvona trube o tome, jadni ljudi, sede u aerodromskim holovima i kukaju. Komentari su svi tipa “ništa ne znamo, sedimo i čekamo”, “niko nam se nije obratio”, “došli smo autobuskom iz Sarajeva jer je tamo magla, i sad ni odavde ne možemo”. Svi se kao iščuđuju.

Aman ljudi, pogledajte kroz prozor. Zar je prevelika cena to što ćete par sati sedeti u holu, ili možda par dana biti u hotelu o nečijem trošku, ili biste radije da poletite po magli i nikada ne sletite.

Koliko ste svesni opasnosti oko sebe, nekih na koje ne možete da utičete. I koliko se svesno, ili nesvesno, izlažete tim opasnostima, ili se radije povlačite na “sigurno”?

4 thoughts on “Opet magla

 1. Lang says:

  JAo, gde me nadje, bila sam u jednom od onih aviona koji je ipak sleteo pre magle.
  Razumem ocaj tih ljudi…razumem i da ne smeju da slete…

 2. Ivana says:

  Ja sam jednom prilikom tako zbog nekih vremenskih neprilika čekala da avion iz Pariza poleti za Beograd. Moja baba, sa dvoje male dece (ja jedno od dece drugi razred oš, a drugo od 5 godina) potucali smo se po aerodromu, ona se silno nervirala, a mi smo se beskrajno zabavljali vozeći skejt i trčeći po restoranu.

 3. Зајебант says:

  Барем сам једно 150 пута био на аеродрому, и највише ми се свиЏало када полегају Арапи по оним троседима, а јадане буле седе поред њих не смеју да зуцну 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *