Bliski susret – NLO – skica

Dakle, ovako…

Ovde je priča o NLO počela. Ja sam prenela priču onako kako sam je ja čula. Mixy je obećao da će se postarati da kopije sitgnu.

E pa lepo, pre neki dan kopije stigle u BG, konačno sinoć stigoše i do mene. Kad ono, u kopijama od svega što je za ovu priču interesantno, stigla samo skica, a komentara prisutnih, nigde (stigli su zato neki “dodaci” iz iste sveščice,ali o njima možda u narednim postovima).
Evo skice pa procenite sami (klik na sliku da vidite veću)

Skica NLO, istinite priče

Moja analiza ovog crteža kaže sledeće:
Sudeći po datumu, neki akteri pomenuti u prethodnom postu, uopšte nisu mogli biti prisutni (imajući u vidu datum rođenja pisca ovih redova).
Saznajem da ovaj crtež nije crtao niko od potpisanih četvoro, već peta osoba koja se nije potpisala, a priznaćete, ako je crtala, verovatno je da je bila i prisutna.

Iz ovoga mogu da zaključim samo da je od nečega što se očevicima učinilo interesantnim, kroz godine prepričavanja dodato dosta detalja, pa je pitanje, dok ne vidimo pisane komentare, koliko je od ispričanog ustvari autentično, a koliko dodati “efekat” kako bi se priča učinila interesantnija slušaocima.

15 thoughts on “Bliski susret – NLO – skica

  1. pu says:

    doći će mixy i obajsniti ta ne poklapanja valjda, hihi, a ja ne mogu da odolim, a da i ovde neprimetim gospođu komšinicu 😆

  2. Mixy says:

    mixy ce doci, daleko bilo da ne dodje, ali mixy nije siguran koliko moze da pomogne kometarima oko “nepoklapanja”.
    mixy je tad bio star 1427 dana, i to u minusu.
    😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *