Indijanac

indijanacOvih dana padanje na dnevnom redu.

Pre neki dan, iz vrtića zarađena krastica na nosu, već polako prolazi, sinoć, jurca po sobi, i TRAS, udarila se u obraz.

I eto nama indijanca.

A ja sam se kao klinka često igrala “kauboja i indijanaca”.

Pretraživali ste:

  kolac indijanac (30), indijanac kolac (29), kolac indijanac recept (12)

11 thoughts on “Indijanac

 1. I2U says:

  ajde, ajde. tako deca rastu. E ja ne znam za tu igru kauboji i indijanci. Ja sam kao mali igrao lastis. Tacnije, uvek smo ja i jos jedan drug bili drvene bandere pored prave bandere, i morali smo da drzimo lastis. Nije nam bilo lako, a kad smo mi hteli da preskacemo, one nam nisu davale, bilo ih je u vecini (3). 🙂

 2. Ivana says:

  Ma naravno, ne žalim se ja, samo smo hteli da pokažemo trofeje, a i novu frizuru. Ništa bre niste shvatili.

  Ne znam još nikog koje porastao, a da nije padao. Ja sam kao klinka večito imala odrana kolena.

 3. NeMresBilivit says:

  trebas joj objasniti da se onaj covac iz drugog ugla za**bava i da tako djeca ne rastu, da je to samo bedasta doskocica starijih, a da mora vise da pazi… a kad se desi onda mora da istrpi ako je svrbi, boli, smeta i da je ljepsa bez toga…. sic!

  p.s. ja sam kao mali pao na glavu i rekli su mi da tako deca rastu, ali ja nisam nesto puno poraso, ali sam poblesavio od toga pada….
  p.p.s. a vidi frizure… mami najlakse da odsece kosu pa da ima mannje zezanja…khhhhh!

 4. Ivana says:

  eh… kad bih mogla da joj objasnim…

  za frizuru… polovično si me provalio, jeste, meni je lakkše, ali i ona kuka kad joj sušim kosu kad je dugačka, jer traje predugo… po njenom mišljenju.

 5. NeMresBilivit says:

  e sad nisam te provalio nego znam… moje klinke suse kosu svaki dan, godinama, plivaju… i ne smeta im da dugo traje… svaki dan, godinama… vole imati lijepu duuuuugu kosu… bivsa zena je stalno htjela da im odreze kosu, da bi njoj bilo lakse i brze, one nisu htjele, ja sam preuzeo brigu i…. nikada nisu pozeljele skratiti kosu…. barem do danas… i dalje su na plivanju svaki dan… a ona je i svoju odsjekla da joj bude lakse i krace… doduse nisam je dugo vidio, mozda joj i porasla, ali poznavajuci njenu radisnost… sumnjam…. hhh, ko zna nisi li je ti ubijedila da joj smeta… hhh, znam da sam zlocest, ali sta ces… moram malo… nemres bilivit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *