Posted on 11 Comments

Indijanac

indijanacOvih dana padanje na dnevnom redu.

Pre neki dan, iz vrtića zarađena krastica na nosu, već polako prolazi, sinoć, jurca po sobi, i TRAS, udarila se u obraz.

I eto nama indijanca.

A ja sam se kao klinka često igrala “kauboja i indijanaca”.

11 thoughts on “Indijanac

 1. sve u rok službe 😉

 2. ajde, ajde. tako deca rastu. E ja ne znam za tu igru kauboji i indijanci. Ja sam kao mali igrao lastis. Tacnije, uvek smo ja i jos jedan drug bili drvene bandere pored prave bandere, i morali smo da drzimo lastis. Nije nam bilo lako, a kad smo mi hteli da preskacemo, one nam nisu davale, bilo ih je u vecini (3). 🙂

 3. Ma naravno, ne žalim se ja, samo smo hteli da pokažemo trofeje, a i novu frizuru. Ništa bre niste shvatili.

  Ne znam još nikog koje porastao, a da nije padao. Ja sam kao klinka večito imala odrana kolena.

 4. Preslatka je! I opasna!

 5. Hvala Petre 🙂

 6. ljubac Vanja

 7. shvatila sam ja bre, c c c 😀

 8. trebas joj objasniti da se onaj covac iz drugog ugla za**bava i da tako djeca ne rastu, da je to samo bedasta doskocica starijih, a da mora vise da pazi… a kad se desi onda mora da istrpi ako je svrbi, boli, smeta i da je ljepsa bez toga…. sic!

  p.s. ja sam kao mali pao na glavu i rekli su mi da tako deca rastu, ali ja nisam nesto puno poraso, ali sam poblesavio od toga pada….
  p.p.s. a vidi frizure… mami najlakse da odsece kosu pa da ima mannje zezanja…khhhhh!

 9. eh… kad bih mogla da joj objasnim…

  za frizuru… polovično si me provalio, jeste, meni je lakkše, ali i ona kuka kad joj sušim kosu kad je dugačka, jer traje predugo… po njenom mišljenju.

 10. e sad nisam te provalio nego znam… moje klinke suse kosu svaki dan, godinama, plivaju… i ne smeta im da dugo traje… svaki dan, godinama… vole imati lijepu duuuuugu kosu… bivsa zena je stalno htjela da im odreze kosu, da bi njoj bilo lakse i brze, one nisu htjele, ja sam preuzeo brigu i…. nikada nisu pozeljele skratiti kosu…. barem do danas… i dalje su na plivanju svaki dan… a ona je i svoju odsjekla da joj bude lakse i krace… doduse nisam je dugo vidio, mozda joj i porasla, ali poznavajuci njenu radisnost… sumnjam…. hhh, ko zna nisi li je ti ubijedila da joj smeta… hhh, znam da sam zlocest, ali sta ces… moram malo… nemres bilivit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *