Gmail spam

Auuu, ja to nikad ne proveravam. Ustvari, nisam do sad proveravala.

Juče  čitam Goranov post, i prvo što mi  proođe kroz glavu, je: “Šta li mu je bilo da uopšte gleda spam poštu”. Onda, posle male vremenske zadrške shvatim: “A šta se ti koji đavo praviš pametna, on  čovek zna više od tebe, idi proveri ono što je u spamu ostalo!”

I tako, sačekalo me u Spam folderu gmaila oko 950 poruka (starih do mesec dana, one ranije je sam obrisao). Prelistah ih, i na svoje potpuno iznenađenje, tu su se našle i neke poruke koje su daleko od spama.

Izvinjavam se ovde javno svima kojima nisam odgovorila na mail. Škrabalice, tvoj je jedan od zalutalih, no, to što u njemu piše, već smo odradili.

Svi ostali, ako ste mail poslali u poslednjih mesec dana, možete da očekujete odgovor.

Izvinjavam se još jednom, uz veliko hvala onima koji me, nekada i ne znajući, nečemu pametnom nauče.

8 thoughts on “Gmail spam

  • Ivana says:

   Gledala sam taj spam folder, jedno dva meseca po otvaranju naloga, lepo piše da će sam da obriše posle 30 dana… Šta ću kad verujem 🙂

 1. Škrabalica says:

  Hehe, a jesam se pitala što ne odgovarah. Pomislih da si u frci. Lepo og gmail-a.
  Meni je već dva puta išao na živce kada me je izbacio skroz, nisam mogla pristuputi nijednom servisu,i to uz divnu poruku Nalog vam je onemogućen.

 2. linga says:

  O da, posto znam da su moji mailovi s gmaila mnooogo puta zavrsili u spamu, ja uvek prvo bacim pogled na spam pre nego sto izbrisem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *