Posted on 5 Comments

Ulica Darovanja

Ako imate predškolsku decu, i u Beogradu ste sutra, u četvrtak 21.12.2006

Predškolska ustanova 11. april organizuje akciju “Ulica Darovanja”
21.12.2006. od 10-14h u Ulici Španskih boraca (kod hale Arena, u delu od Bulevara AVNOJ-a do Bulevara Mihaila Pupina)
Biće zatvoren ovaj deo ulice, i namešteni štandovi svih objekata PU 11 april Novi Beograd gde će deca kititi jelke ukrasima koje su sami pravili, kao i prodavati čestitke (koje su takođe sami pravili) i druge radove.

U popodnevnom delu akcije biće organizovana aukcija dečjih radova-crteža, prava velika aukcija u novom vrtiću Vrabac na Bežanijskoj kosi, pozvani su veliki donatori.
Promoter Akcije je Aleksandar Timofejev.

Cilj ove akcije je da se obezbedi finansijska podrška za savremeno opremanje razvojnih grupa (za decu sa posebnim potrebama) koje se nalaze u vrtiću Pčelica u bloku 23.
(to je vrtić u koji ide Vanja)

Vrtić Pčelica, razvojne grupe
Prošle nedelje smo u vrtiću imali akciju pravljenja čestitki i ukrasa za jelke (deca i roditelji) i mogu vam reći da su klinci fenomenalni.
Obzirom da sam ja u Savetu roditelja, trebalo ja da i ja budem na pomenutoj akciji pre podne (a moguće i popodne), ali pošto je Vanja bolesna, nažalost, neću moći.

Ali zato vas sve koji ste zainteresovani i slobodni pozivam da dođete.

5 thoughts on “Ulica Darovanja

  1. Вртић изгледа уљудно 🙂

  2. Vrtić je odličan, ne samo da izgleda, već i jeste tako. Imaš nekih fotki iznutra (ovo je ulazni hol) negde prošle godine oko nove godine. Skuplja se novac da se uredi neka senzorna soba, i još za neke druge moderne vidove rada sa decom, ne znam sve detalje.

  3. Evo malog izveštaja Grad Beograd

  4. […] se sećate, pred Novu godinu, “naše” obdanište organizovalo je manifestaciju “Ulica Darovanja“, da decu naučimo da je nekima naše darovanje […]

  5. […] Sećate se akcije Ulica darovanja? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *