Posted on 14 Comments

Šta deca znaju…

Odgovor jednog mališana na pitanje
“Šta ću biti kad porastem”:

Kad porastem želeo bih da budem inženjer jer je to zanimljiv i lak posao. Zato ima ovoliko inženjera a i svaki dan ih je sve više.

Inženjeri ne moraju puno da idu u školu. Oni samo nauče jezike i znaju da pričaju sa kompjuterima. Moraju i znati da čitaju, da bi videli šta se dogodilo kad se sve pokvari. Inženjeri moraju da budu hrabri da ih ne bi bio strah kad se sve pokvari. Oni isto tako moraju da imaju dobre oči da bi videli kroz suknje i mora da ih ne bude strah od žena koje rade sa njima u kancelariji, pošto oni rade zajedno. Sviđa mi se i plata koju dobijaju – oni dobijaju više para nego što mogu da potroše. To je zato što svi misle da inženjeri imaju težak posao, osim samih inženjera koji znaju da je taj posao lak.

Nema puno toga što mi se ne sviđa, osim što žene vole inženjere i hoće da se udaju za njih, pa oni moraju da ih teraju da im ne bi smetale. Nadam se da neću biti alergičan na prašinu u kancelariji, jer ako budem alergičan, onda ne mogu da budem inženjer, nego ću morati da radim.

A žene inženjeri?

14 thoughts on “Šta deca znaju…

  1. ma sta reci za zene inzinjere sem jedan Cmok 😉

  2. hehe, hvala 🙂

  3. Ha zene ing????????
    Samo problemi, problemi i problemi, sve znaju, sve mogu, znaju sve profesore i s njima su na cao, alergicne su na prasinu pa ne mogu na teren, uvek puna solje kafe na stolu……..
    A tek saobracajci :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  4. HAHAHAHA
    jao kukac nasmeja me do suza.
    skoro si sve potrefio, sve znam, sve mogu, sve profesore znam na ćao, nisam alergična na prašinu, i MRZIM da idem na teren. I šolja je uvek na stolu, ali obično nije puna 😉
    A šta fali saobraćajcima, molim te lepo 😀

  5. kukac potreVio si sve, apsolutno je tacno 🙂

  6. Zajebant, što se mene tiče, nije BAŠ sve 😛

  7. Ej bre!!! Hoću i ja da budem inžinjer 😛

  8. Hehe, pa ajde, dođi… napravićemo od tebe inženjera 😀

  9. Po tvojoj prici bi svako pozeleo da bude inzenjer ali to nije bas tako. Mislim da alergija na prasinu nije nikakvo ogranicenje za dobrog izenjera jer uvek ima cistacica koje ce ocistiti kancelariju.

  10. Pa nije to moja priča, to je sastav nekog klinca 😉

    A šta fali inženjerima, molim te… 🙂

  11. Koliko sam ja shvatio, ništa 🙂

  12. Mnogo je lepo biti inženjer. Evo, ja to iz iskustva 😀

  13. Zene inzenjeri,najjace ste!Svaka cast!

  14. Sastav “nekog klinca” koriste poslodavci srednjoškolci (ili obični mafijaši) da sa podsmehom poturaju pod nos inžinjerima koji rade kod njih za bedne plate, tako da je svo dostignuće koje je neko želeo da postigne palo na osnovnom ispitu, na ljudskosti. Danas mi je taj “sastav nekog klinca” sa podsmehom ćušnuo na sto poslodavac kojem ću samo zbog toga dati sutra otkaz i bez mene će zatvoriti jedan ceo organizacioni deo firme. Zato, vaspitavajte “klince” da shvataju životne profesije na drugi način….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *