Posted on 7 Comments

Iznenađenje

Meme by me

Ovaj moj dragi gost Zajebant, nikako ne prestaje da me iznenađuje, prijatno, naravno. Zajebant, hvala ti što ponekad misliš na mene.

Zajebant kaže:

O ovome nisi pisala na blogu, a značajno je, verovatno si preskočila zbog Vanjinog rođusa.

i pošalje mi ovaj tekst:

MODNA REVIJA
U KORIST DECE SA POSEBNIM POTREBAMA

Beograd, 14. februar 2007. – Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina, u saradnji sa zamenicom gradonačelnika grada Beograda gospođom Radmilom Hrustanović priredili su večeras u Belom Dvoru dobrotvornu modnu reviju u organizaciji Modne Agencije Fabrika.

Prodajom ulaznica za modnu reviju prikupljena su sredstva za nabavku opreme koja će se koristiti za rehabilitaciju dece sa posebnim potrebama.

Na ovogodišnjoj modnoj reviji prikazane su najnovije kolekcije visoke mode poznate italijanske kreatorke Rafaele Kuriel, koja je mnogo puta nagrađivana za svoj rad, i naše istaknute dizajnerke Verice Rakočević, koja je jedna od najistaknutijih predstavnika naše modne industrije u svetu. Gospođu Kuriel je večeras predstavljala njena ćerka gđica Điljola, koja radi kao modna kreatorka u studiju svoje majke.

Na samom početku prisutne je pozdravio Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar II koji je istakao svoje zadovoljstvo iznova pokazanom humanošću žitelja srpske prestonice.

„Moja supruga i ja pomažemo koliko god možemo onima kojima je to potrebno više od 15 godina, a deci je naša pomoć najpotrebnija. Još jednom ste dokazali da u Srbiji ima mnogo ljudi velikog srca”, istakao je Prestolonaslednik u svom obraćanju.

Gospođa Radmila Hrustanović se zahvalila svima i iskazala poštovanje što su odlučili da ovo veče provedu u Belom Dvoru. „Vi ste srce Beograda, vi ste pravi Beograđani“, rekla je gospođa Hrustanović u svom obraćanju na početku modne revije.

Gospođa Verica Rakočević i gospođa Điljola Kastelini takođe su se zahvalile prisutnima što su došli i iskazale divljenje organizatorima što su se udružili oko ovako plemenitog cilja.

izvor

A ja sam Princezu Katarinu videla uživo dok sam bila u porodilištu, ona je bila u poseti nekoj svojoj rođaci (ako se dobro sećam) i onda razgovarala i sa drugim ženicama tamo (jako je fina osoba onako na prvi kontakt), išla je i da vidi intenzivnu negu, i kasnije pravila neku akciju i donirala mislim dva inkubatora.

Treba li da vam kažem koliko sam se iznenadila i oduševila?

7 thoughts on “Iznenađenje

  1. Zajebant je jedan bezobraznik čije tekstove neću da komentarišem više nikad u životu dok se ne vrati na forum.
    Uups, pa ja iskomentarisah… 🙂

  2. Da znaš Rain 😀 A i lep gest kraljevske porodice 😉

  3. Moram da Vas malo nerviram 😉

  4. Zna zajebant da prijatno iznenadi, ali mi je krivo zasto mu ne radi forum :(, ili radi ? Pozz

  5. Zna, zna, itekako… 😀
    a voyager ne radi 🙁

  6. taman sam spremio temat… hihi.. kad ono ne radi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *