Useljenje

Propustila sam da napišem post za tri godine blogovanja, ne baš sa namerom, ali eto, desilo se. Onda shvatih, da zapravo ništa nije slučajno.

Februar je mesec u kom nam se dešavaju razni počeci. Februara pre šest godina, rodilo se Blago. Februara ove godine desiće se konačno nešto što odavno očekujem. Možda je baš zato februar pravo vreme i za ovaj novi početak.

Dragi prijatelji, vi koji ste nas čitali na starim adresama, od sada smo samo ovde.

Dobro nam došli.

P.S. Samo molim vas, pazite, boja se još nije osušila, krečimo.

Pretraživali ste:

  cestitke za useljenje (258), cestitka za useljenje (95), tekst cestitke za useljenje (56), poruke za useljenje (55), cestitke za useljenje u novu kucu (53), poruke za srecno useljenje (34), cestitke za useljenje u kucu (31)

38 thoughts on “Useljenje

 1. Jelena says:

  Kao da sam znala da cete se preseliti. Kao da sam cekala. Citam vas vec neko vreme i konacno da se upoznamo 🙂

  Jos da vam kazem da ste se nekako prolepsali posle selidbe. Kao da ste veseliji. Idem sad da brisem stari i pravim novi bookmark 😉

  Veliki pozdrav

 2. Lang says:

  Vidim moze ti se, pa si se odselila na novi domen.
  Slazem se da je februar lep mesec za neki novi pocetak.Ovde ce ti biti, nadam se bolje nego u ‘sistemu’ ali eto teme za novi post 🙂

 3. Ivana says:

  Bolje, ili ne bolje, videćemo. Nije počelo “baš sjajno”, par “dečjih bolesti” već preležah.

  I ne bih rekla da “mi se može”, ovo je pre bilo da “mi se mora”. Da sam se ja pitala, ne bih. Nisam ja od solo igrača, više volim da me neko “mazi i pazi”. No, mogla bi to zaista da bude tema za novi post. Čim okrečim.

 4. kukac says:

  posto mi se niko ne javlja na email a pisao sam vec par puta, HVALA VAM STO VISE NEMAM BLOG, i sto izgleda samm za moj blog ima tehnickih problema oko exporta.
  Izvini Ivana ali stvarno sam besan… nije do tebe ali ne znam gde da pisem posto niko ne odgovara na mailove

 5. Ivana says:

  auuu, šta se ovde sinoć svašta izdešavalo…

  @ Obi, očekujem i tebe uskoro.
  @ kukac, ne znam o čemu se radi, ali verujem da će se rešiti.
  @ Joe, falaaaaaaa 😉

 6. RainDog says:

  Čestitke na novoj gajbi, ali ni meni se ne sviđa kako je okrečena (valjda nije mnogo nekulturno to reći kad prvi put dođeš kod nekog).
  Nema veze, važno da si tu, prekrečićeš na proleće kako je i red.
  Mislim da sad sve znaš i sama, ali ako ipak zatreba pomoć – znaš gde sam.

 7. Jelena (_nova_) says:

  Da, htjedoh reci jos nesto, ali mi pobjeze…. Mnogo je nezgodno to kad ti izbrisu blog… Missssim ja ne znam sta bih kad bi moj izbrisali…

 8. Ivana says:

  @ Rain, hvala i dobrodošao. Znaš, kako vreme odmiče, i meni se čini da je previše bledunjavo. A rekli mi Neki još kad sam birala ttemu da ova nije za mene, al kad ja ne slušam, pa to ti je… Što misliiš da je nekulturno izneti svoj stav? Kod mene nije.

  @ Jelena, hvala.
  Što se tiče brisanja, nije mu baš ovde tema, al ajde da odgovorim. Ja imam svaki svoj post snimljen posebno na hard, onda kad je pisan. I to se uči. Ja sam to naučila još na blog.hr koji je često padao, pa su mi tako “u ponoru” nestajali postovi. A i hard kad ti pukne, ostaneš bez svega, ako nisi mislio na vreme. Ja sam ostala bez par meseci fotografija, jer sam verovala hard disku. I ko je kriv? Pa ja!

 9. I2U says:

  Odlicno, bas mi se svidja ovde.
  Jedva sam se dovukao do kompa da odgovorim na mail, pa da vidim i tvoj blog, jer sam cuo da si se preselila. Od juce imam temp 40, neki virus mi udario u kosti, kao da me neko prebijao 7 dana.

 10. Ivana says:

  @ Deda, hvala. Biće uskoro novih postova.

  @ Gago, hvala i tebi. Čitamo se, naravno.

  @ Obi, pa da, na svom domenu.

  @ I2U, vidim ja da tebe nema. Ajde da nam brzo ozdraviš, šta je za tebe jedan virus…

 11. Ana says:

  E pa, lepo nam se snašla. Enterijer ne primećujem (ni prašinu, ni mrvice) :). I želim samo lepe vesti na novoj adresi.

 12. Ivana says:

  Hvala Eniac, dobrodošao. Vidim ja da si ti bizi, biziiiiii, nego, što ja ne vidim poslednje postove kod tebe na blogu, mogu samo da ih čitam na Blogotku, a kod tebe mi daje 404 grešku 🙁

 13. dimitris says:

  plavo!!! mojim te, Ivana, plavo!!! tako sam sigurna da sam kod tebe… ovako izgleda kao da si ti nekome u gostima… ne lici na tebe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *