Posted on 8 Comments

Radionica u vrtiću: ideje

Lutkice za oblačenjeOvih dana pravimo pano, tema je reciklaža.

Pošto je sezona gripa i dalje na snazi, nema zajedničkih radionica dece i roditelja, nego zajedno radimo kod kuće.

Tema panoa je izlet, dobili smo dve lutkice, mamu i tatu, da ih obučemo koristeći reciklirane materijale.

Ako Vas ne mrzi, napišite neke vaše ideje.

Kako nam lutkice budu izgledale posle oblačenja, videćete za koji dan, a nadam se da ću uspeti da slikam i ceo pano kad bude gotov.

8 thoughts on “Radionica u vrtiću: ideje

  1. Nemojte ovih dana bacati omote i pakovanja od hrane, sokova, grickalica već od toga pravite garderobu za lutkice. meni je priprema malo dosadna (čišćenje, pranje i odvajanje onog što je interesantno), ali mnogo je zabavno i super izgleda (npr. mama obučena u suknju od omota keksa ili majicu od smokija, a tata nosi košulju od poklopca pavlake 🙂 moja ćera i ja smo pravile parkić (kutak prirode u našem stanu) tako što smo lepile sve iz prirode (lišće, grančice, mahovinu, kamenčiće, školjke) i od toga pravile oblike, a od rolni toalet papira smo pravile klupe i klackalice.
    recikliranje je tako zabavno, a pritom i važno.
    želim vam lepu zabavu!
    pozdrav 🙂

    1. hvala puno, tako sam nekako i ja razmišljala 🙂

  2. Šta ste uradile? Meni pada na pamet isto ambalaža, novine, papir za pakovanje poklona, konci, vunica, stare čarepice…

    1. ništa još, nemam kad, u sred smo ispitnog roka, biće valjda danas-sutra…

  3. ivana, draga, evo mene opet!
    molim te da mi kazes koliko vremena vanja provodi u vrticu i kako je to kod vas organizovano?nasa se vaspitacica ozbiljno razbolela pre dva-tri meseca i bice dugo na bolovanju, a nisu joj obezbedili zamenu. valjda misle da je dovoljna jedna! u grupi je 5-6 oro dece, ali ne dolaze redovno, a kako i da dolaze, kad je to samo na par sati! a druga vaspitacica radi skraceno! haos!

  4. izvinjavam se, znam da nije to tema, ali sta reci…koga vuci za rukav? moje dete ne moze da ide kad ne moze neko da vodi racuna o njemu 100%. Nije da nece, nego—kako?

  5. Vanja sad provodi u vrtiću od 8h30 do 15h30 (mogla bi do 18h, ali ja nemam potrebe da bude toliko dugo). Njen vrtić je veći, ima 4 grupe dece, i 8 defektologa, pa kad neko nije tu, pokrivaju jedni druge, ipak je lakše. Inače u jednoj grupi (max 7 dece) je ujutru jedna, oko podne se preklapaju, a popodne je opet jedna. Nema vaspitačica, svi su defektolozi.

    Mislim da bi morali nekog da prime na privremeno,ako će neko biti duže na bolovanju. Vidi sa glavnim vaspitačem vrtića, ili sa direktorom predškolske ustanove.

  6. […] sam juče u vrtiću na radionici Biram da recikliram, ali sam je eskivirala (ušla, napravila par fotografija, i zbrisala), i ušla da špijuniram šta […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *