Posted on 8 Comments

Olimpijska atletika

Gleda i navija.

(izvinite na lošem kvalitetu slike, snimano popodne unutra, ispod spuštenih roletni, no, poenta ovoga je da se sluša…)

8 thoughts on “Olimpijska atletika

 1. ala brblja, ista mama 🙂
  poooooocooooooooook za Vanju

 2. iju 🙂

  hvala čika Z 🙂

 3. gde je nasa mlada nada atletike? 🙂

 4. Opa, naucili smo engleski! Jasno se cuje ‘go, go, go’ 🙂

 5. Feisty, dobro došla i ovde 🙂

 6. Hvala! Htela sam da te pitam – je l se secas pre nekoliko meseci neke emisije o institucijama za mentalno obolele u Srbiji u stranoj produkciji, sta je posle bilo? Ja sam sinoc (slucajno!) ovde (u L.A.) gledala na MSNBC emisiju u okviru programa Dateline pod nazivom Inside Serbia’s mental institutions i bilo je jezivo. Evo ovde link: http://www.msnbc.msn.com/id/3032600/ mozda ces prepoznati da li je to jedna te ista prica kao ta od pre par meseci. Isto pogledaj i reakcije i komentare, meni su bili zanimljivi, vecina ljudi pita kako da usvoji decu iz price. Pitam zato sto sam skoro sigurna da sam kod tebe citala nesto na tu temu ali je bilo poodavno.

 7. jeste, bilo je kod mene o tome evo ovde
  http://www.ivanino-blago.com/2007/11/14/bez-naslova/
  ništa posle više nije bilo… Srbija je ovo. Važnije je ko će s kim u Vladu… Za marginalizovane grupe nema se vremena, novca, želje…

  samo sam preletela transkript i reći ću samo ovo
  ja iskreno ne znam da li je “But her doctor’s advice is common here in Serbia.” meni to niko nikad nije preporučio, a sve i da jeste, ti si taj koji to treba da prihvati ili odbije, ne možeš nekog drugog kriviti za to što si sam prihvatio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *