Ton, kamera – akcija!

U našoj se uličici snima film.

Nemam pojma koji je film, moj twitt prijatelj momsab nagađa da je možda Bjelogrlićev Montevideo Bog te video, sudeći po vremenu radnje.

Juče ujutru, krećemo u vrtić, vidim razapete trake duž trotoara, pomislim, o ne, opet će nešto da kopaju, valjda neće drveće da potkresuju, nije sad vreme. Vraćam se, saznam u prolazu da će se oko podne snimati film.

Evo male foto sesije, sa moje nove igračke Canon SX200 IS, još uvek se upoznajemo.

snima se film snima se film snima se film snima se film snima se film snima se film

Ja sam naravno totalni nepoznavalac aktuelnih dešavanja u srpskom filmu, te nikog od prisutnih nisam prepoznala.

Kiša je dva puta glumce i ekipu poterala u zaklon, a ono što su oni iza sebe ostavili kada su svoj posao završili, bilo je, naravno đubre. Mnogo je bilo teško ove kese odneti 30tak metara dalje do kontejnera.

snima se film

8 thoughts on “Ton, kamera – akcija!

 1. Cika Z says:

  Mislim da nije upitanju taj film, ako se nevaram na jednoj sliKi vidim postanski kombi. Ako to jeste ptt kombi, onda se snima film o Zucku – Radivoju koracu, onomad sam pis`o negde na tu temu 🙂

 2. Cika Z says:

  Ko ce sve da se seti gde sam pis`o
  A za tvoj info, mozs da naletis na jos dva tri filma, kako se snimaju u Beogradu. Ako budes imala srece, mo`s i na Dzerarda Batlera i na Ralf Fajnsa da naletis! 🙂

 3. Cika Z says:

  Tako oni snimaju, recimo i po 100x ako treba, pa nakraju i neudje ta scena u film. Verovatno, da svaki film ima materijala za jos pola sata dodatno. A i naletela si mozda negde na produzeno izdanje filma. Npr. ja sam naaleteo na dobar,los, zao duzi za jedno 20-Jes minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *