500

Petstoti post je samo povod za promenu izgleda.

Blogujem već dugo, biće u decembru šest punih godina. Promenila sam nekoliko blog platformi, i konačno se pre 2,5 godine skrasila na sopstvenom domenu. Nisam previše blogerski vredna, ali verujte, kad god imam nešto da vam kažem, tu sam. Za sve ovo vreme blogerskog staža upoznala sam mnoge interesantne ljude koje verovano nikad ne bih, iz  mnogih oblasti delovanja, iz raznih delova sveta. Mnoge su mi se lepe stvari desile za sve ovo vreme, poneke i ne tako lepe, naravno, jer život nije bajka, ali njih se trudim da ne pamtim.

Nisam htela da budem patetična, mada ovaj gornji pasus baš tako zvuči. Htela sam samo da vas sve pozdravim, i poželim da se družimo i dalje u narednih 500 postova.

Hvala svima koji me čitate, i koji se sa mnom radujete sitnim i krupnim pomacima.
Volimo vas puno nas dve.

Pretraživali ste:

  bas sam se obradovala sastav (14)

30 thoughts on “500

 1. Nikolina says:

  Svaka cast, 6 godina, 500 postova…wow… 🙂 Lep ti je ovaj nov dizajn, a podseca me malo po bojama na onaj tvoj stari blog, mislim na blog,rs sistemu…

  cmok za obadve od nas 🙂

 2. Amelie says:

  Tek sam sad naletela na ovaj blog. Vredan je svakog divljenja i hvale!
  Procitala sam nekoliko tekstova, i sa svakim znakom koji je usvojila, ja sam osetila delic vase srece.
  Cestitam vam na blogu, jubileju, i zelim jos vise ljubavi i poljubaca! :))

 3. NenaS says:

  Cestitke za 500-ti post i puno pozdrava, zagrljaja i poljubaca za Vanju i tebe! Da bude samo onih trenutaka kojih zelis da se secas..

 4. Deda says:

  Nisam svih sest godina ovde ali sam svih 500 postova sa tobom.
  Nadam se i narednih 500 a posle se dogovaramo za dalje.
  Nek je sa srecom mali jubilej, neka te prate one lepe stvari i dogadjaji a patetiku kod tebe nisam ni jednog trenutka video i pored svih problema koje imas. Zato sam stalni gost kod tebe. Optimizam koji siris je mnogo jaci nego kod mnogih !
  Srecno na blogu a jos vise u zivotu, zelim ti mnogo lepog!!!
  Deka 😛

 5. dimitris says:

  Честитам вам девојке!!! Благо доживљавам као твој и Вањин блог!!! И није тужан јер ни вас две нисте тужне… онакакв је баш каква си ти… озбиљан… а понекад и строг, зависи од теме… Љубим вас…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *