Šest godina Blaga

Izvolite na tortu

Toliko je godinica blog napunio. Vanja će u februaru imati devet.

U vreme početka blogovanja imali smo krizu, loš eeg, uvedeni antiepi lekovi, zakazivanje bolničkog lečenja kako bi se tačno odredilo šta se sa eeg-om dešava. Ja u frci tolikoj, da zamisliti ne možete. Ovo je bio način da sopstvene, prvo akcije, a potom i misli, pribeležim. Za sebe. Tek mnogo kasnije je postalo jasno da je to dobro i za druge.

Počinjem na besplatnim blog sistemima, u to doba, krajem 2004. u Srbiji tako nešto nije postojalo, pa odabiram hrvatski. Onda se šetam kroz skoro sve moguće blog platforme, i konačno se leta 2006 zadržavam na wordpress-u, prvo na 381, od februara 2007 skrasih se na sopstvenom domenu, tu gde me i sad čitate. Pojma nisam imala ništa o blogovanju, ali sve se vremenom nauči, samo ako se pita, i ako ima dobrih duša koji po neko svoje znanje žele da sa nama laicima podele.

Mnoge sam divne ljude upoznala, mnogi su se iz online prijatelja premestili u zaista dobre real life prijatelje. Hvala vam svima na divnom vremenu, savetima, društvu… I budite tu i dalje. Ja znam da ja hoću. Ono što mi prija, ne menjam.

Ovog puta, za specijalni moj blog dan, želela sam da vas počastim nečim stvarnim. Svratite na tortu koju je specijalno za Blago napravila moja drugarica i koleginica S. iz Male slatke izvrnute torte. Za sad samo gledajte kako izgleda, kad dođete, možete je i probati.

Šest godina Blaga Šest godina Blaga Šest godina Blaga Šest godina Blaga

Pretraživali ste:

  sastav iz srpskog jezika nova godina (10)

22 thoughts on “Šest godina Blaga

 1. Bubullina says:

  Srećan rođendan, godišnjica, kakogoddajezovemo 🙂 Mnogo volim ovaj blog jer blago zaista nije tužna priča. Blago je prelepa priča, i želim da još dugo potraje 🙂
  Ljubac za obe :*
  PS.Torta super izgleda

 2. Flying_man says:

  MmmmMMm torta je super, bas bih je probao. 😉
  Cestitam na upornosti, hrabrosti i znanju…
  Ti znas da sam tu kad treba da pomognem mojim skromnim znanjem, tako da ti znas vec…

 3. Deda says:

  Srecan blogorodjendan!!!!!!!
  Predivna torta…prvo sam pomislio da je neki photoshop, a onda ipak ukappirao da je PRAVA!!! Zao mi je sto nisam blize, sigurno bih stvatio, ovako, ostaje zelja da iskoristim prvu narednu priliku za druzenje.
  Puno uspeha, blogovanja i druzenja sa pravim prijateljima!
  Pozdrav od Deke 😛

 4. Jelena says:

  Srecan vam rodjendan!
  Kad sam pocela da trazim spas i drustvo na netu, odmah sam naletjela na vas i odmah se zalijepila za vas :)) Ostalo znamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *