Integrativne likovne radionice

Prethodnih meseci  su se u našem vrtiću organizovale likovne radionice takve da su gore u razvojnim grupama gostovala deca iz redovnih grupa u prizemlju.

Klinci su uz pomoć ili sami koristili razne likovne tehnike tehnike.

Ono što mogu jeste da vam pokažem kako izgleda pano sa fotkama i radovima. Fotke sam dobila, vesele su, osim radionica bilo je tu i grupnog zajedničkog igranja i đuskanja, no njih ne mogu da vam pokažem, ko želi da vidi, nek nam dođe u goste.

Pano integrativnih radionica
Integrativne radionice Integrativne radionice Integrativne radionice

Nadam se da se L. i D. neće naljutiti što njih stavljam na blog.

Vanja na radionici

Vanja na radionici Vanja na radionici Vanja na radionici Vanja na radionici Vanja na radionici Vanja na radionici

Trebalo bi da će od sledeće školske godine ponovo biti organizovane ovakve radionice, i nudim se da na nekoj učestvujem, kao fotograf makar, pošto mislim da ništa drugo ne bih umela.

Pretraživali ste:

    kako napraviti pano za skolu (63), kako napraviti pano sa slikama (28), kako napraviti pano (27), panoi za jesen (27), likovne tehnike u vrticu (18), pano za skolu (15), pano jesen (15), kako uraditi pano (14), pano o jeseni (11), tuđa nega i pomoć za decu sa down si (10)

8 thoughts on “Integrativne likovne radionice

  1. SofijaB says:

    Baš lepa akcija. Kod nas su u jaslicama najavili inkluziju još pre godinu dana (kod nas nema razvojne grupe), ali za sada nema ništa od toga. Možda su još previše mali? Dragoceno iskustvo za svu decu.

  2. SofijaB says:

    Možda će uključiti decu sa pp u naše grupe kad pređu u vrtić (stariji od 3). A možda će i od te inkluzije biti “tresla se gora”. Mislim da bi moje “tipično” dete imalo koristi od tog procesa, ako se sprovede kako treba (da ne počinjem o veličini grupa). Izgleda da se kod vas u vrtiću baš lepo radi. Tvoja curica na slikama uvek deluje vrlo zadovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *